HeiiHei, lat som jeg er har jeg ikke giddet å blogget så mye i det siste. Det er flere grunner, som at jeg ikke har hatt tid. Men nå er jeg tilbake, håper jeg:) Siden jeg ikke har blogget på flere ?uker?, så har jeg litt bilder på lager:) Så jeg starter her, i dette inlegget med bildene fra min utlandsferie i år:)


Jeg var først i Barcelona i noen dager. Barcelona er en helt fantastisk by! Veldig mye å se, gjøre og oppdager! For å få sett aå mye som mulig, dro vi to av dagene på sånn "jump on, jump off" busser.


Smiiil:)


Så etter herlige dager i Barcelona, dro vi videre på cruise:) Å det var bare helt fantastisk! Kjempe luksus, nye byer hver dag, god mat og mye familietid!

Mine fine søstre:)
Etter cruiset, hadde vi noen dager i Valencia og Alicante. To fantastiske byer. 

Håper dere likte dette innlegget, og kanskje legger igjen en kommentar:)

Ingrid

 

 

Har dere det bra?
Har der sommerfølelse?

Hva føler dere er typisk sommer?

Bby girlSo baby come with me and be my ooh la la(:
:* :*

God Sommer(:

Resten av dagen minHei, idag kjøpte jeg denne fine bikinien til bare 49 kr, på salg på BikBok. Fagtisk 100 kr salg. Jeg dro til Asker med Live og vi spiste middag på Overens. etter det ble hun med til meg der vi så film og spiste is. I morgen skal vi til Oslo med skolen og etter det skal jeg være igjen de rmed noen venner:)Hva har dere gjort idag?

Ingrid

Bursdagen til ÅseHåper du hadde en fantastisk dag jenta mi!

Ingrid

GRATULERER MED DAGEN BESTIIdag hadde verdens fineste Åse bursdag. Vi feiret henne på stranda idag, men det kommer flere bilder fra det i morgen:)

Kjempe glad i deg Åsemor!

Pinsen

På fredagen var jeg, som sagt hos Karen, med noen venner fra klassen. Vi hadde piknikk, spiste god mat, snakket og koste oss veldig. Utrolig gøy! Først satt vi bare i hagen til Karen, men så gikk vi opp på skolen da solen gikk ned.


Så lørdag morgen dro vi til Svergie, til en hytte til noen venner av oss. Vi var fire familier samlet, og sammen gjorde vi mye morsomt. Vi spiste veldig god mat, vi hadde låvekino på låven de har, vi badet flere ganger hver dag og vi var ute med båten på en øy. Jeg fikk også prøve å styre en motorbåt:) Vi er tre jenter som er like gamle og vi sov sammen i et telt i hagen. et var veldig koselig og vi ble enda mer kjent, selvom vi egentlig kjente hverandre ganske godt fra før.

Hva gjorde du i pinsen?

Ingrid

TBT- Throwback Thursday

 

≈SOMMER 2013≈
Farvel for en stund

Sommeren kommer, dansen stopper, hvordan skal jeg klare meg?

Nå har danset slutta, og den begynner ikke igjen før i August:( Hvrodan skal jeg klare meg, haha! Kommer til å danse litt her og der da:)

Hva driver dere med på fritiden?

Ingrid

The question isn`t can you? It`s will you?

God morgen!

I dag stod jeg opp rundt 11, og lagde smoothie til mamma, Marie og meg. Det er den du ser bilde av over, og den består av appelsinjuice, melon og blåbær. Ikke verdens beste bilde, fordi det er tatt med mobilen min:) Så hadde jeg en liten treningsøkt.

MIN TRENINGSØKT 30.05-14:

◊ 4 vanlig sit-ups, 4 sit-ups med bena opp, 4 sit-ups med bena i kryss høyre, 4 sit-ups med bena i kryss venstre, 4 sit-ups med bena rett opp, 4 sit-ups medbena rett på bakken, alt X2.

◊ Så brukte jeg to apper der det er treningsprogram.  De heter "ABS" og "Seven" Anbefaler veldig de to:)

◊ 30 sek planke, 10 push-ups, 30 sek 90 grader, alt X2

Håper dere har en fin fredag videre:)

Ingrid

My own paradise


God morgen!

Nå er jeg på hytta mi i Vingelen:) Å det er deilig! Stod opp 11 og så på en film med lille søsteren min, så la jeg meg litt ut i solen. Så var det frokost på terrassen rundt halv ett:) Nå skal jeg sole meg litt, hjelpe til med å male hytta ++ og bare slappe helt av.

Hva skal dere i langhelgen?

IngridDet føltes som Fredag
Hei fine folk!

Kjempe deilig med langhelg! Dette innlegget var egentlig ment i går men det kommer i dag:) Skolen var egentlig helt grei og varmt var det! I friminuttet satt vi i solveggen og pratet og koste oss veldig. Etter skolen dro jeg rett hjem, og gjett hvor stor fredagsfølelse jeg hadde! Ååå det var deilig å tenke på at det bare var onsdag og jeg kunne se frem til en 4 dagers langhelg på hytta vår i Vingelen. Så det er der jeg er nå, å hytta:) Kjempe deilig det. Så klart tok jeg litt bilder når jeg kom hjem:)Å deilig med nesten sommer og sol!

Ønsker dere en kjempe deilig langhelg!

IngridHappines

        Hei, jeg håper alle har en fin tirsdag hitil! Skolen gikk fort, med bare 5 skoletimer, og nå skal jeg snart ut å danse. Etter på skla Vilja og jeg på et møte om en leir jeg skal være leder på i sommeren(: Gleder meg til det.

↑Dagen klesvalg↑

Her kommer mine topp tre sanger akkuratt nå, håper dere liker dem!

 

 Problem av Ariana Grande

Younger av Julie Bergan

Old skin av Olafur Arnalds

Hva synes dere?

Ingrid

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
+ legg meg til som venn
Hei, jeg er 14 år og kommer fra Asker. Jeg blogger om hverdagen min, foto, venner og andre ting som interesserer meg(: Takk for at du stakk innomKontakt

ingridroeblogg@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits