Summer Time -Video

Heei, her kommer min sommervideo 2014:) Musikken i bakrunden er kanskje litt høy, menmen! Skriv gjerne igjen en kommentar om hva du synes:)

Ingrid

12 August
Heii, hvordan har dere det?

Igår filmet Åse og jeg inn en ny blogg iflm:) Wiihu! Den kommer mest sannsynligvis ut i dag, men kan ikke love det. Åse og jeg tok en lang morgen, før vi dro til Rikke. Der var også Hedvig:) Vi gikk på butikken, kjøpte inn litt digg og så på film. Ganske late egentlig;) Men nå skal Åse og jeg dra hjem til Åse igjen. 

Hva har dere gjort idag?

Ingrid

LatestPå Lørdag var jeg i Oslo med girlsa:) Altså Vilja, Rikke, Åse og meg. Vi dro inn og gikk litt rundt og så i butikker, før vi kjøpte frozen yougurth på "Yougurth heaven" og gikk ned på Akerbrygge for å spise der nede. Så dro vi hjem igjen, og på kvelden møttes vi i Viljas bursdagfest, får å spise taco:)Og igår var jeg på Tusenfryd med de samme:) Vi tok nesten alt, som speed monster, spin spider, tømmerstuper, super splash og mye mer. På kvelden møttes vi hos Vilja og spiste vafler:)

Hva har dere gjort i det siste?

Ingrid

HeiiHei, lat som jeg er har jeg ikke giddet å blogget så mye i det siste. Det er flere grunner, som at jeg ikke har hatt tid. Men nå er jeg tilbake, håper jeg:) Siden jeg ikke har blogget på flere ?uker?, så har jeg litt bilder på lager:) Så jeg starter her, i dette inlegget med bildene fra min utlandsferie i år:)


Jeg var først i Barcelona i noen dager. Barcelona er en helt fantastisk by! Veldig mye å se, gjøre og oppdager! For å få sett aå mye som mulig, dro vi to av dagene på sånn "jump on, jump off" busser.


Smiiil:)


Så etter herlige dager i Barcelona, dro vi videre på cruise:) Å det var bare helt fantastisk! Kjempe luksus, nye byer hver dag, god mat og mye familietid!

Mine fine søstre:)
Etter cruiset, hadde vi noen dager i Valencia og Alicante. To fantastiske byer. 

Håper dere likte dette innlegget, og kanskje legger igjen en kommentar:)

Ingrid

 

 

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
+ legg meg til som venn
Hei, jeg er 14 år og kommer fra Asker. Jeg blogger om hverdagen min, foto, venner og andre ting som interesserer meg(: Takk for at du stakk innomKontakt

ingridroeblogg@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits