OppdateringHei, dette innlegget skulle egentlig være et "Ferie innlegg" Med masse bilder fra de to ukene jeg akkuratt tilbringte i utlandet, men så bestemte minnekortet mitt seg for å streike:( Tok rundt 1000 bilder, der 60 ble overført og resten var "uleselige filer". Så har det vært Ane, lille søstra min, sin bursdag idag (GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN I GÅR!) så da fikk vi ikke ringt inn til noen som kunne hjelpe oss. Og i morgen (dag) er det Søndag så ingen ting er åpent og vi drar også til Sørlandet i morgen. Og ikke nok med det så er jo kortet fult, og jeg kan ikke slette bildene jeg tok i ferien, så da må jeg kjøpe nytt på mandag:/ Så litt styr er det, og det beklager jeg fra min side. men det er ikke så mye jeg kunne gjøre med dette så jeg prøver å få fikset dette når jeg kommer hjem. Men gammelt bilde og ny oppdatering ble det:)

Ingrid

Siste dag

Da var siste dag i Spania kommet:( Reiser hjem igjen i kveld, så har dagen ved bassenget foran meg! Det har vært to fantastiske uker med sol hver dag, god mat, morsome aktiviteter og hyggelige mennesker!

Håper dere storkoser dere ute i varmen!

Ingrid

Alicanteee

¡Hola!
Nå ligger jeg inne i kulden og slapper av etter 5-6 timer i solen:) Snart har to fine uker i solen gått, og hytta står for tur! Men som jeg har kost meg! det kommer et oppsumerende innlegg rundt Lørdag/Søndag med mere detaljer fra hele oppholdet med flere bilder:)
Men nå skal jeg bare kose meg videre i Alicante, og jeg Jåper at dere gjør det samme der dere er!
Ingrid

AnbefalingAnbefaler denne saften på det sterkeste til alle dere! Den har kjempe god smak og er veldig frisk:))

Har dere smakt den før?

Ingrid

OppdateringHola, nyter de deilige sommerdager i varmen:) Hvordan har dere det? Skriv en liten oppdatering fra deres side i kommentarfeltet:) Elsker å høre andres sommermoments!

Ingrid

All you need is love
Hei dere, nå vil jeg bare reklamere for at arbeid som Amnesty har nå. Det er et armbånd der det står "Å elske er en menskerett". Dette er noe som Amnesty jobber mye med og flere andre orginasjoner. Det eneste du trenger å gjøre, er å sende REGNBUE <Ditt navn> <Din adresse> til 2160, så får du dette kjempe fine armbåndet i posten etter ca. en uke. Det koster bare 35 kr som går til Amnesty sitt arbeid og menneskerettigheter. Så hvis du tar deg et minutt og gjør dette kan du hjelpe et barn i verden som trenger deg:) Og i tilegg er det jo ganske fint, synes jeg da:)

Hva synes du om dette arbeidet? 

Ingrid

LatestDagene går så fort! Igår så var vi på besøkdag på et leirsted utafor Sandefjord som heter Knattholmen. Vi har familie der og gode venner, i tilegg har vi også pleid å være der når vi var mindre. Så vi hang rundt og spilte vollyball, badet, spiste is og snakket mye. Det var utrolig hyggelig. Idag var jeg på stranda med noen venner. Det var fult av mennesker overalt, men det er jo ikke rart siden det er så varmt! I dag har det vært over 30 grader på det meste! Sykt digg:)Senere på kvelden fikk vi besøk av Gunnar, som er fadderen min, med familie. Vi spiste is, og så har de tre barn i alder ett til seks, så da ble det mye leking også:) Nå har jeg lakket neglene mine, pakket ferdig og er klar for Bacerlona ferietur i morgen:)

Ingrid

Rolige mellomdagerHola, kom hjem på Lørdag etter en uke på speidrleir på Hvaler som var utrolig bra:) Var ganske sliten etter å ha sovet en uke på et tynt, hardt liggeundelag i lavo, så jeg falt fort i seng den kvelden! Søndag morgen kom Åse på frokostbesøk siden hun skulle reise bort senere på dagen. Vi tok en rolig ettermiddagstur med båten senere den kvelden.
Dagen idag har egebtlig vært mest pakkedag siden jeg reiser bort om tre dager:))

Håper dere stor trives der dere er i verden!

Hvaler♥ Takk for en fin uke ♥

På søndag kom jeg hjem fra en fantastisk uke på Hvaler:) Jeg var på speiderleir og det var bare super bra! Vi padla, gikk tur, spilte vollyball, hadde smugleløp og bydag og mye mer morro!

Ingrid

 

Hjemme igjen

¡Hola!
Deilig å sove i egen seng etter en uke på liggeunderlag i lavo. Igår kom jeg hjem fra speiderleir så derfor har ikke bloggingen hvert på topp, men idag endres det:)) Jåper dere koser dere kjempe masse! Ingrid

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
+ legg meg til som venn
Hei, jeg er 14 år og kommer fra Asker. Jeg blogger om hverdagen min, foto, venner og andre ting som interesserer meg(: Takk for at du stakk innomKontakt

ingridroeblogg@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits