TT 14

Heihei, nå sitter vi og egentlig bare slapper av etter noen finne dager:) TT slutter egentlig på søndag, men jeg må hjem idag fordi jeg skal rett videre på en annen leir. Dette var opplevelsen min gjennom IPhonen min;)
Ingrid

Har dere det bra?
Har der sommerfølelse?

Hva føler dere er typisk sommer?

Bby girlIskald lykke

Nå kommer et lite inlegg om hvordan dere kan få deilige isbiter til varme sommer dager:)

1. Det første du gjør er å finne frem former som du kan lage isbiter eller saftis i. Som dere ser har jeg litt forskjellig i deilig sommer farger. 

2. Bland saft, iste eller brus i mugger. Dette er til å lage smaker i isbitene:)

3. Hell saften, eller det du vill ha, oppi formene. Fordel det fint utover.Du kan også legge til morsomme ting i isbitene:)

4. Og til sist, frys dem ned i fryseren. Vet ikke helt hvor lang tid det tar, men regn med noen timer:)

Håper dere likte denne sommer anbefalingen fra meg:)

Ingrid

 

On our wayHei, nå sitter vi på toget til Hamar! Vi skal på en liten forhåndstur til Hamar før TT starter i morgen:) TT er et tenårings treff for, ja, tenåringr. Der bader vi, er på kule show, drar på markeder, lærer nye ting og blir kjent med nye fantastiske folk fra Norge og andre land. 

Hva skal dere idag?

Ingrid

So baby come with me and be my ooh la la(:
:* :*

God morgen!Hei nydelige folk!

Det er en utrolig herlig følelse man får når man tenker at det er sommer! Å det er så deilig:) Til i dag sov jeg over hos en som heter Kamilla, med Åse og Alexandra. Det var veldig hyggelig! På fredag hjalp Karen og jeg i en 50 års lag og etter det som hun over hos meg. Vi lagde en videoblogg, som jeg håper at jeg får redigert snart:)Vi fikk litt fritid under taler og sånn, så da satt vi i kjelleren og spiste jordbær og sjokolade mens vi så på TV. På dagen lørdag kom Åse til meg og vi begynte å pakke til TT, som er et tenåringstreff. Vi drar i morgen, så jeg gleder meg utrolig mye:) Åse og jeg tok en del bilder, men de er på macen hjemme og nå er jeg hos Åse. Men vi byttet begge PB på facebook, haha, så vi har de.


:):)

Hva skal dere i ferien?

Ingrid

 

God Sommer(:

Piknikk i regnetHei,

I morgen er det siste skoledag og sommerferie! Ååå det blir så herlig og morsomt med sommer! Endelig, du blir tatt imot med åpne hender! På skolen idag hadde vi piknikk og jeg var på gruppe med denne herlig gjengen på bildet over. Vi hadde pastasalat, kylling, brød, kake, sjokolade, frukt og brus som drikke. Temaet vårt var Sommer, og alle skulle ha en type hodeplagg. Åse lagde hairdounut på meg med et strekk bånd med røde roser på:)
Idag ble pappa professor, hurra for det:) Så vi har hatt litt forskjellig besøk av venner, familie og naboer. Jeg var også på bursdagsfeiring til Åse på Egon:) Nydelige jenta mi:*

Gleder meg sykt til sommerferien!

Hva skal dere i ferien?

Ingrid

Vinnerne av linkerunden

Hei, 

Nå har jeg valgt ut to jente-blogger som jeg synes var veldig fine og som jeg synes at dere burde lese:) Trykk på bildet får å komme på bloggen;)


♥ Matlas.blogg.no

Denne bloggen drives av fine Mathilde, på 18 år, fra Bergen. Hun blogge om hennes liv, tanker og hverdag. Sjekk den ut! Anbefalles:)


♥ Fridaelise.blogg.no

Frida tar utrolig fine og lyse bilder som gir god inspirasjon. Hun blogger om hverdagen hennes, bilder hun har tatt og antrekk. Frida er 16 år og er fra Hønefoss:)

Håper dere sjekker ut disse to bloggene, og kommenter gjerne flere blogger som jeg kan få inspirasjon fra, det er bare hyggelig:)

Ingrid

 

 

Gratulerer fine deg!


Heihei (:

På lørdag var jeg i bursdag til Hansine, noe som var utrolig koslig. Vi var 22 jenter og det var utrolig morsomt og jeg ble bedre kjent med flere fra forselige skoler i Asker og Bærum. Kjolen jeg brukte er fra BikBok:)

Gjorde dere noe morsomt i helgen?

Ingrid

Nydelig Fredag

Fra Igår, i Oslo.

Hei, dagen idag har vært så utrolig fin! På skolen gjorde vi ikke noe typisk skolearbeid men bare rolige timer. Etter skolen møtte jeg Silje, som er en barndoms venn av meg. Vi spiste på Egon og satt og mimret om minnene våre sammen. Utrolig koslig(:

Yougurth heaven harbåpnet i Asker! Jippi(:
Nå skal jeg være barnevaktv og i morgen skal jeg i bursdag!
Ingrid

Hvor finner du meg?

?Instagram- ingrid_roe

?Mail- ingridroeblogg@hotmail.com

?Blogvin- ingridroe.blogg.no

Ingrid

Vill du bli linket?

 


Hei,

som blogger er insspirasjon noe av det vigtiske som bestemmer hvor bra du blogger. Alle har sine insspirasjoner, og derfor har jeg bestemt meg får å ha linkerunde. Det er akkuratt samma hva slags blogg det er. Er det en hverdagsblogg eller sminkeblogg? En matblogg eller en designblogg? Link i vei!

Det eneste du trenger å gjøre er å kommentere navn på bloggen, link og hva bloggen handler om, så blir 3 blogger linket i løpet av neste uke. Jo fler, jo bedre! Trenger all den insspirasjonen jeg kan få!

Ingrid

♥slo


Idag var vi på klassetur til Oslo med trinnet. Vi hadde et rebusløp, og jeg var på lage med Walter, Christoffer, Casper, Petter, Marte og meg. Vi gikk rundt omkring og løste oppgaver om Oslo og kjente bygg i Oslo. Når rebusløpet var ferdig var det lov å bli igjen i Oslo, og vi var en gjeng på 11 stk som soiste sammen på TGIF. Etter det gikk vi litt rundt omkring i Oslo, og det var da vi fikk utdelt noen pakker med tacolefser som var formet som "Bokser". Disse fikk vi ganske mange av så vi gikk rundt og delte de ut til de som satt og tigget, og alle ble veldig glade(: Dagens gode gjerning!


Vi møttet fagtisk flere kjendiser når vi var i Oslo, som Aleksander Rybak, Erik Solbakken og Christer.

Hva har dere gjort idag?

Ingrid

 

Resten av dagen minHei, idag kjøpte jeg denne fine bikinien til bare 49 kr, på salg på BikBok. Fagtisk 100 kr salg. Jeg dro til Asker med Live og vi spiste middag på Overens. etter det ble hun med til meg der vi så film og spiste is. I morgen skal vi til Oslo med skolen og etter det skal jeg være igjen de rmed noen venner:)Hva har dere gjort idag?

Ingrid

Bursdagen til ÅseHåper du hadde en fantastisk dag jenta mi!

Ingrid

11.06-14

Hei hei fine folk!
Da var jeg kommet hjem fra skolen (for en stund siden da) og sitter egentlig vare og slapper av. Skoledagen var egentlig ganske normal, men siden det er få timer igjen, og liten tid på å starte på et nytt tema, gjorde vi morsomme oppgaver i timene. Etter læ snakker møte Live og så skal jeg egentlig bare hjem og rydde og litt sånn(:
Hva har dere gjort i dag?
Ingrid

GRATULERER MED DAGEN BESTIIdag hadde verdens fineste Åse bursdag. Vi feiret henne på stranda idag, men det kommer flere bilder fra det i morgen:)

Kjempe glad i deg Åsemor!

Pinsen

På fredagen var jeg, som sagt hos Karen, med noen venner fra klassen. Vi hadde piknikk, spiste god mat, snakket og koste oss veldig. Utrolig gøy! Først satt vi bare i hagen til Karen, men så gikk vi opp på skolen da solen gikk ned.


Så lørdag morgen dro vi til Svergie, til en hytte til noen venner av oss. Vi var fire familier samlet, og sammen gjorde vi mye morsomt. Vi spiste veldig god mat, vi hadde låvekino på låven de har, vi badet flere ganger hver dag og vi var ute med båten på en øy. Jeg fikk også prøve å styre en motorbåt:) Vi er tre jenter som er like gamle og vi sov sammen i et telt i hagen. et var veldig koselig og vi ble enda mer kjent, selvom vi egentlig kjente hverandre ganske godt fra før.

Hva gjorde du i pinsen?

Ingrid

Dagen idag

Hei alle fine folk!

Nå er jeg på vei ut til Karen, der noen venner av meg skal ha piknikk:) Veldig koselig! Men jeg rakk akkurat å skrive et lite blogginnleg før jeg nå skal dra.

Idag var det muntlig eksamen på skolen, så alle andre elever måtte ut av skolen. Derfor var vi på tur rundt semsvannet og etter det på kunstuttstilling:)

Ingrid

TBT- Throwback Thursday

 

≈SOMMER 2013≈
Farvel for en stund

Sommeren kommer, dansen stopper, hvordan skal jeg klare meg?

Nå har danset slutta, og den begynner ikke igjen før i August:( Hvrodan skal jeg klare meg, haha! Kommer til å danse litt her og der da:)

Hva driver dere med på fritiden?

Ingrid

Jeg beklager så mye

Hei!
Jeg vill først beklage så mye for mitt fravær disse dagene! Jeg har bare hatt så mye og gjøre og så mange og være med. Jeg kom ikke hjem før sånn tolv tiden på søndag og de siste kveldene har egentlig blitt brukt til redigering av en skolefilm for lillesøstra mi + en annen. Åse og jeg har bestemt oss (mest sannsynligvis) for å ha en spørsmålsrunde der vi svarer. Men vi får se om vi rekker det nå før sommeren, det er jo bare 16 dager igjen:) På skolen har vi grünnerkamp nå. Det går ut på å få et sunnere Asker! Idag var jeg hos Nora i B klassen,noe som var utrolig hyggelig! Jeg var også på audition til en dansegruppe, som heter kompaniet på asker danse skole, så jeg krysser fingrene på at jeg kommer med!

Neste uke har vi også musikkprøve! Gruer meg egentlig litt. Synes at dette bildet av fine Vilja var litt idyllisk så hvorfor ikke ta det med:)

Hade bra!

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
+ legg meg til som venn
Hei, jeg er 14 år og kommer fra Asker. Jeg blogger om hverdagen min, foto, venner og andre ting som interesserer meg(: Takk for at du stakk innomKontakt

ingridroeblogg@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits