Video?

Hei, tenkte at det var på tide med en video her på bloggen(: Og siden det er dere som kommer til å se denne videoen lurte jeg på hva slags video dere vill ha? Så, hvis det er noe dere lurer på eller vill at jeg skal gjøre, er det bare å kommentere under! Håper noen svarer:)
Ingrid

I got my eyes on you 

Det øverste øye er Vilja sitt og det nederste er mitt:)

Ingrid

TUSEN TAKK

Å, blir så glad av å se at det jeg skriver kommer ut til folk! Dere er herlige!

Ingrid

The question isn`t can you? It`s will you?

God morgen!

I dag stod jeg opp rundt 11, og lagde smoothie til mamma, Marie og meg. Det er den du ser bilde av over, og den består av appelsinjuice, melon og blåbær. Ikke verdens beste bilde, fordi det er tatt med mobilen min:) Så hadde jeg en liten treningsøkt.

MIN TRENINGSØKT 30.05-14:

◊ 4 vanlig sit-ups, 4 sit-ups med bena opp, 4 sit-ups med bena i kryss høyre, 4 sit-ups med bena i kryss venstre, 4 sit-ups med bena rett opp, 4 sit-ups medbena rett på bakken, alt X2.

◊ Så brukte jeg to apper der det er treningsprogram.  De heter "ABS" og "Seven" Anbefaler veldig de to:)

◊ 30 sek planke, 10 push-ups, 30 sek 90 grader, alt X2

Håper dere har en fin fredag videre:)

Ingrid

Noe er viktigere enn hverdag og sminke

Hei, jeg håper dere alle kan ta dere tid til å lese dette innlegget mitt. Dette er mitt første om dette, men ikke mitt siste!

Akkurat nå lider 2,8 milliarder mennesker rundt omkring i verden på grunn av fattigdom. Halvparten av dem har under 8kr å leve av pr. dag og resten under 14kr. For 8kr kan du få kjøpt 1 l melk og en liten yoghurt, og for 14 kr får du kjøpt et kneipbrød og 100g sjokolade. Tenk å leve på det en hel dag!

Begrepet fattigdom betyr at du mangler penger og inntekter. Fattigdom er også mangel på muligheter og å få oppfylt drømmene sine. De kan jobbe fra morgen til kveld, og likevel sitte fast der de var. De få pengene de tjener må muligens brukes til mat, ly, medisiner og andre behov. Ingenting til klær, ikke noe til moro, ikke noe til sparing til videre framtid. De lever i en ond sirkel. Enkel å komme inn i, men vanskelig å komme ut fra. De fleste mangler utdanning og kunnskap, og har også mange helseproblemer. For rent vann, medisiner og såpe det har de ikke. Ting som er en selvfølge for oss. De vet ikke bedre. De har aldri lært farlighetene med bakterier og urenslighet, og mange kommer heller ikke til å lære det.


Du har sikkert sett bilder fra slumbyene de bor i. Store områder med falleferdige skjul som de har laget av det de måtte finne. En familie på syv som deler et hus som er like stort som våre soverom, 20 familier som deler samme kjøkken og bad og hundrevis som deler samme vannkran eller brønn. Det er ikke bra slik de lever, det skal ikke være slik!Det verste synes jeg er barna og ungdommene. Foreldre i fattige strøk får gjennomsnittlig flere barn enn foreldre i rikere strøk. Dette blir flere å forsørge, og foreldrene har kanskje ikke annet valg enn å prioritere ett barn. Mange må droppe ut av skolen sin før de rekker å komme til femteklasse, for å hjelpe til med å jobbe og forsørge familien sin. Da ender de opp i samme liv som sine foreldre. Ingen utdanning, ingen god jobb, ikke nok penger, fattigdom, og slik er vi tilbake til i den onde sirkelen. Siden de ikke får gått på skolen, får de ikke vite om sine rettigheter og derfor kan andre misbruke eller utnytte dem, som for eksempel at de blir giftet bort når de er under 18 år.Under er det en film som fra Globalaksjonen 2012 til KFUK-KFUM. Den handler om en jente som heter Sarmin. Hun er tolv år gammel og bor i Bangladesh. Der går hun i en jentegruppe som KFUK-KFUM har laget. Der lærer hun om sine rettigheter og muligheter. Det er jeg som har dubbet filmen:). For to år siden da.

Dette er en organisasjon som jobber for menneskers rettigheter og behov rundt omkring i hele verden. Denne gruppa har over 19.000 medlemmer i over 500 land. Kampanjen til KFUK-KFUM«STOP POVERTY» er en kampanje som prøver å utrydde fattigdommen. Målet er å få 0 fattigdom i 2030. Alt dette kan du lese mer om HER på nettsiden til stop poverty -aksjonen. Der kan du trykke på en knapp som viser at du er enig at fattigdom er bare tull og at vi kan gjøre noe med det! Nå har over 83 000 000 skrevet under på dette, men de trenger fler! Det tar deg to sekunder å hjelpe et lite barn som har det vondt.

Hvert tredje sekund dør det et barn ute i verden, til sammen 35 000 hver dag. Og vi kan stoppe det!

 Hva er dine meninger om dette emnet?

Håper alle tenker seg litt om og hjelper de som trenger det:)

Ingrid

My own paradise


God morgen!

Nå er jeg på hytta mi i Vingelen:) Å det er deilig! Stod opp 11 og så på en film med lille søsteren min, så la jeg meg litt ut i solen. Så var det frokost på terrassen rundt halv ett:) Nå skal jeg sole meg litt, hjelpe til med å male hytta ++ og bare slappe helt av.

Hva skal dere i langhelgen?

IngridDet føltes som Fredag
Hei fine folk!

Kjempe deilig med langhelg! Dette innlegget var egentlig ment i går men det kommer i dag:) Skolen var egentlig helt grei og varmt var det! I friminuttet satt vi i solveggen og pratet og koste oss veldig. Etter skolen dro jeg rett hjem, og gjett hvor stor fredagsfølelse jeg hadde! Ååå det var deilig å tenke på at det bare var onsdag og jeg kunne se frem til en 4 dagers langhelg på hytta vår i Vingelen. Så det er der jeg er nå, å hytta:) Kjempe deilig det. Så klart tok jeg litt bilder når jeg kom hjem:)Å deilig med nesten sommer og sol!

Ønsker dere en kjempe deilig langhelg!

IngridDaily favorite

Dette coveret bar elsker jeg! De er så flinke. Denne sangen kan du nyte mens du leser følgene innlegg under:)

Her kommer 10 produkter jeg ikke angrer på å ha kjøpt. De er nøkkelen til ren hud, bedre hår og mer. 1. Lacoste parfyme og bodylotion, elsker lukten! To produkter jeg bruker hver dag.

2. Nieva ansiktskrem, gjør huden din myk og ren! Null parfyme med svak deilig lukt.


3. H&M Nail Polish, spreke og fine farger. Enkel og fort å ta på;)4. Balsamhårspray fra Define, gir håret mere volum.

5. LipGlos fra Clarins, gjør leppene myke og har ikke alt for mye farge.6. Natt og dag kremer fra The Body Shop, renser huden og har effekten til å fjerne poser og porer.


7. Shampoo fra Define, helt klart en favoritt! Etter bruk føles håret mye mykere, sterkere og det ser mer friskt ut. Den løser opp floker på ett sekund.


8. Shampoo fra Kerastase, anbefales på det sterkeste til de som sliter med flaas i hodebunnen! Denne hjelper helt sykt godt;)


9. Eos og Eos håndkrem, Elsker luktene av begge to. Den blå lukter blåbær og den rosa lukter en blanding av søtt og jordbær.10. Body lotion fra The Body Shop, ELSKER LUKTEN! Det er den beste body lotionen jeg noen gang har brukt, og jeg sparer og sparer. Tror ikke den er i butikken forsatt men slenger den med for det av:)

Håper dere likte disse anbefalingene:)

Har du noen av disse? Har du noen anbefalinger selv?

Ingrid

 

Resten av dagenResten av min finfine tirsdag kommer her,

jeg kom hjem fra dans. Da jeg kom hjem hadde mamma laget kyllingsuppe til middag og Vilja var her. Vi spiste middag, is til dessert og pratet før vi ble kjørt av mamma til det ledermøte jeg snakket om. Der var vi i ca. to timer før vi igjen ble henta av moren til Vilja og kjørt hjem. Nå har jeg egentlig bare fikset litt på bloggen her og der, gjort ferdig litt lekser og spist mer kyllingsuppe til kveldsmat. I morgen er det siste skoledag denne uka, JIPPI:) Da drar jeg opp med familien opp på hytta i Vingelen. Der er det nydelig natur, så dere kan regne med noen bilder:) I morgen på skolen skal vi løpe Solvangrunden på tid. AA, gruer meg! Forje gang vristet jeg foten kraftig og måtte gå på krykker i flere uker, så jeg får håpe på det beste denne gangen. Ellers tror jeg det blir en ganske vanlig dag, untatt at vi får tilbake norsktentamen.

Ingrid 

Happines

        Hei, jeg håper alle har en fin tirsdag hitil! Skolen gikk fort, med bare 5 skoletimer, og nå skal jeg snart ut å danse. Etter på skla Vilja og jeg på et møte om en leir jeg skal være leder på i sommeren(: Gleder meg til det.

↑Dagen klesvalg↑

Her kommer mine topp tre sanger akkuratt nå, håper dere liker dem!

 

 Problem av Ariana Grande

Younger av Julie Bergan

Old skin av Olafur Arnalds

Hva synes dere?

Ingrid

Fin Mandag

Hei(:

God mandag alle sammen, håper dere har hatt en fin dag! Det har vært så utrolig deilig og varmt idag, rundt 20 her i Asker. Kjempe deilig!

Skoledagen gikk egentlig ganske fort, med K&H som to av fem. Så etter skolen ble Karen med meg hjem, sjekk bloggen hennes HER, og vi tok bilder (så klart), spiste den herlig dream isen med smak av blåbær og sjokoladekjeks og pratet. Det føles som at vi tok uendelig mange bilder, men bare noen brukelige. Så her kommer de...I musikken så har vi gitar, og i uke 24 så skal vi fremføre en sang der vi synger og spiller gitar. Jeg skal synge og spille "Impossible" av Maddi Jane:) Jeg har fått helt dilla på den, så jeg legger den til nederst her, sånn at dere også kan få dilla på den!

Hva har du gjort idag? Hva syntes du om sangen?

Ingrid

Tiden går fort

Hei, ukene går så fort for tiden! Det er jo egentlig bare deilig fordi det betyr at det snart er sommer:) Jeg gleder meg til lange, lyse kvelder med venner, sol, strand og is og musikk og jordbær i hagen. Bildene over er fra uka ++. Så på yr.no istad og der meldte den sol hele uka, så det blir nok en fin uke også.

Hva liker dere med sommeren?

Ingrid

Om meg

Heihei, velkommen til min blogg(:

Litt å vite om meg:

-Jeg heter Ingrid, er 14 år gammel og er fra Asker.

-Jeg bor med mamma, pappa, to søstre og en katt, kalt Samba.

-Aktiviteter jeg går på er dans, kor og speider.

-Når jeg har fri er jeg med venner, tar bilder, spiser, trener eller noe annet koselig.-Kameraet jeg bruker er Canon 600D, med to objektiver, et vanlig og en macro (+ litt IPhone)

-Jeg elsker is.

-Middels høy, grønn-blå øyne, kastanjebrunt hår.

-Åse er min bedre halvdel.

-Har blogget før.

Hvis det er noe dere lurer på er det bare og spørre(:

Ingrid

Les mer i arkivet » Mai 2014
+ legg meg til som venn
Hei, jeg er 14 år og kommer fra Asker. Jeg blogger om hverdagen min, foto, venner og andre ting som interesserer meg(: Takk for at du stakk innomKontakt

ingridroeblogg@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits