LatestPå Lørdag var jeg i Oslo med girlsa:) Altså Vilja, Rikke, Åse og meg. Vi dro inn og gikk litt rundt og så i butikker, før vi kjøpte frozen yougurth på "Yougurth heaven" og gikk ned på Akerbrygge for å spise der nede. Så dro vi hjem igjen, og på kvelden møttes vi i Viljas bursdagfest, får å spise taco:)Og igår var jeg på Tusenfryd med de samme:) Vi tok nesten alt, som speed monster, spin spider, tømmerstuper, super splash og mye mer. På kvelden møttes vi hos Vilja og spiste vafler:)

Hva har dere gjort i det siste?

Ingrid

Siste dag

Da var siste dag i Spania kommet:( Reiser hjem igjen i kveld, så har dagen ved bassenget foran meg! Det har vært to fantastiske uker med sol hver dag, god mat, morsome aktiviteter og hyggelige mennesker!

Håper dere storkoser dere ute i varmen!

Ingrid

Alicanteee

¡Hola!
Nå ligger jeg inne i kulden og slapper av etter 5-6 timer i solen:) Snart har to fine uker i solen gått, og hytta står for tur! Men som jeg har kost meg! det kommer et oppsumerende innlegg rundt Lørdag/Søndag med mere detaljer fra hele oppholdet med flere bilder:)
Men nå skal jeg bare kose meg videre i Alicante, og jeg Jåper at dere gjør det samme der dere er!
Ingrid

OppdateringHola, nyter de deilige sommerdager i varmen:) Hvordan har dere det? Skriv en liten oppdatering fra deres side i kommentarfeltet:) Elsker å høre andres sommermoments!

Ingrid

LatestDagene går så fort! Igår så var vi på besøkdag på et leirsted utafor Sandefjord som heter Knattholmen. Vi har familie der og gode venner, i tilegg har vi også pleid å være der når vi var mindre. Så vi hang rundt og spilte vollyball, badet, spiste is og snakket mye. Det var utrolig hyggelig. Idag var jeg på stranda med noen venner. Det var fult av mennesker overalt, men det er jo ikke rart siden det er så varmt! I dag har det vært over 30 grader på det meste! Sykt digg:)Senere på kvelden fikk vi besøk av Gunnar, som er fadderen min, med familie. Vi spiste is, og så har de tre barn i alder ett til seks, så da ble det mye leking også:) Nå har jeg lakket neglene mine, pakket ferdig og er klar for Bacerlona ferietur i morgen:)

Ingrid

Rolige mellomdagerHola, kom hjem på Lørdag etter en uke på speidrleir på Hvaler som var utrolig bra:) Var ganske sliten etter å ha sovet en uke på et tynt, hardt liggeundelag i lavo, så jeg falt fort i seng den kvelden! Søndag morgen kom Åse på frokostbesøk siden hun skulle reise bort senere på dagen. Vi tok en rolig ettermiddagstur med båten senere den kvelden.
Dagen idag har egebtlig vært mest pakkedag siden jeg reiser bort om tre dager:))

Håper dere stor trives der dere er i verden!

Hvaler♥ Takk for en fin uke ♥

På søndag kom jeg hjem fra en fantastisk uke på Hvaler:) Jeg var på speiderleir og det var bare super bra! Vi padla, gikk tur, spilte vollyball, hadde smugleløp og bydag og mye mer morro!

Ingrid

 

TT 14

Heihei, nå sitter vi og egentlig bare slapper av etter noen finne dager:) TT slutter egentlig på søndag, men jeg må hjem idag fordi jeg skal rett videre på en annen leir. Dette var opplevelsen min gjennom IPhonen min;)
Ingrid

God morgen!Hei nydelige folk!

Det er en utrolig herlig følelse man får når man tenker at det er sommer! Å det er så deilig:) Til i dag sov jeg over hos en som heter Kamilla, med Åse og Alexandra. Det var veldig hyggelig! På fredag hjalp Karen og jeg i en 50 års lag og etter det som hun over hos meg. Vi lagde en videoblogg, som jeg håper at jeg får redigert snart:)Vi fikk litt fritid under taler og sånn, så da satt vi i kjelleren og spiste jordbær og sjokolade mens vi så på TV. På dagen lørdag kom Åse til meg og vi begynte å pakke til TT, som er et tenåringstreff. Vi drar i morgen, så jeg gleder meg utrolig mye:) Åse og jeg tok en del bilder, men de er på macen hjemme og nå er jeg hos Åse. Men vi byttet begge PB på facebook, haha, så vi har de.


:):)

Hva skal dere i ferien?

Ingrid

 

Piknikk i regnetHei,

I morgen er det siste skoledag og sommerferie! Ååå det blir så herlig og morsomt med sommer! Endelig, du blir tatt imot med åpne hender! På skolen idag hadde vi piknikk og jeg var på gruppe med denne herlig gjengen på bildet over. Vi hadde pastasalat, kylling, brød, kake, sjokolade, frukt og brus som drikke. Temaet vårt var Sommer, og alle skulle ha en type hodeplagg. Åse lagde hairdounut på meg med et strekk bånd med røde roser på:)
Idag ble pappa professor, hurra for det:) Så vi har hatt litt forskjellig besøk av venner, familie og naboer. Jeg var også på bursdagsfeiring til Åse på Egon:) Nydelige jenta mi:*

Gleder meg sykt til sommerferien!

Hva skal dere i ferien?

Ingrid

Gratulerer fine deg!


Heihei (:

På lørdag var jeg i bursdag til Hansine, noe som var utrolig koslig. Vi var 22 jenter og det var utrolig morsomt og jeg ble bedre kjent med flere fra forselige skoler i Asker og Bærum. Kjolen jeg brukte er fra BikBok:)

Gjorde dere noe morsomt i helgen?

Ingrid

Nydelig Fredag

Fra Igår, i Oslo.

Hei, dagen idag har vært så utrolig fin! På skolen gjorde vi ikke noe typisk skolearbeid men bare rolige timer. Etter skolen møtte jeg Silje, som er en barndoms venn av meg. Vi spiste på Egon og satt og mimret om minnene våre sammen. Utrolig koslig(:

Yougurth heaven harbåpnet i Asker! Jippi(:
Nå skal jeg være barnevaktv og i morgen skal jeg i bursdag!
Ingrid

♥slo


Idag var vi på klassetur til Oslo med trinnet. Vi hadde et rebusløp, og jeg var på lage med Walter, Christoffer, Casper, Petter, Marte og meg. Vi gikk rundt omkring og løste oppgaver om Oslo og kjente bygg i Oslo. Når rebusløpet var ferdig var det lov å bli igjen i Oslo, og vi var en gjeng på 11 stk som soiste sammen på TGIF. Etter det gikk vi litt rundt omkring i Oslo, og det var da vi fikk utdelt noen pakker med tacolefser som var formet som "Bokser". Disse fikk vi ganske mange av så vi gikk rundt og delte de ut til de som satt og tigget, og alle ble veldig glade(: Dagens gode gjerning!


Vi møttet fagtisk flere kjendiser når vi var i Oslo, som Aleksander Rybak, Erik Solbakken og Christer.

Hva har dere gjort idag?

Ingrid

 

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
+ legg meg til som venn
Hei, jeg er 14 år og kommer fra Asker. Jeg blogger om hverdagen min, foto, venner og andre ting som interesserer meg(: Takk for at du stakk innomKontakt

ingridroeblogg@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits