12 August
Heii, hvordan har dere det?

Igår filmet Åse og jeg inn en ny blogg iflm:) Wiihu! Den kommer mest sannsynligvis ut i dag, men kan ikke love det. Åse og jeg tok en lang morgen, før vi dro til Rikke. Der var også Hedvig:) Vi gikk på butikken, kjøpte inn litt digg og så på film. Ganske late egentlig;) Men nå skal Åse og jeg dra hjem til Åse igjen. 

Hva har dere gjort idag?

Ingrid

Hjemme igjen

¡Hola!
Deilig å sove i egen seng etter en uke på liggeunderlag i lavo. Igår kom jeg hjem fra speiderleir så derfor har ikke bloggingen hvert på topp, men idag endres det:)) Jåper dere koser dere kjempe masse! Ingrid

On our wayHei, nå sitter vi på toget til Hamar! Vi skal på en liten forhåndstur til Hamar før TT starter i morgen:) TT er et tenårings treff for, ja, tenåringr. Der bader vi, er på kule show, drar på markeder, lærer nye ting og blir kjent med nye fantastiske folk fra Norge og andre land. 

Hva skal dere idag?

Ingrid

11.06-14

Hei hei fine folk!
Da var jeg kommet hjem fra skolen (for en stund siden da) og sitter egentlig vare og slapper av. Skoledagen var egentlig ganske normal, men siden det er få timer igjen, og liten tid på å starte på et nytt tema, gjorde vi morsomme oppgaver i timene. Etter læ snakker møte Live og så skal jeg egentlig bare hjem og rydde og litt sånn(:
Hva har dere gjort i dag?
Ingrid

Dagen idag

Hei alle fine folk!

Nå er jeg på vei ut til Karen, der noen venner av meg skal ha piknikk:) Veldig koselig! Men jeg rakk akkurat å skrive et lite blogginnleg før jeg nå skal dra.

Idag var det muntlig eksamen på skolen, så alle andre elever måtte ut av skolen. Derfor var vi på tur rundt semsvannet og etter det på kunstuttstilling:)

Ingrid

Jeg beklager så mye

Hei!
Jeg vill først beklage så mye for mitt fravær disse dagene! Jeg har bare hatt så mye og gjøre og så mange og være med. Jeg kom ikke hjem før sånn tolv tiden på søndag og de siste kveldene har egentlig blitt brukt til redigering av en skolefilm for lillesøstra mi + en annen. Åse og jeg har bestemt oss (mest sannsynligvis) for å ha en spørsmålsrunde der vi svarer. Men vi får se om vi rekker det nå før sommeren, det er jo bare 16 dager igjen:) På skolen har vi grünnerkamp nå. Det går ut på å få et sunnere Asker! Idag var jeg hos Nora i B klassen,noe som var utrolig hyggelig! Jeg var også på audition til en dansegruppe, som heter kompaniet på asker danse skole, så jeg krysser fingrene på at jeg kommer med!

Neste uke har vi også musikkprøve! Gruer meg egentlig litt. Synes at dette bildet av fine Vilja var litt idyllisk så hvorfor ikke ta det med:)

Hade bra!

Resten av dagenResten av min finfine tirsdag kommer her,

jeg kom hjem fra dans. Da jeg kom hjem hadde mamma laget kyllingsuppe til middag og Vilja var her. Vi spiste middag, is til dessert og pratet før vi ble kjørt av mamma til det ledermøte jeg snakket om. Der var vi i ca. to timer før vi igjen ble henta av moren til Vilja og kjørt hjem. Nå har jeg egentlig bare fikset litt på bloggen her og der, gjort ferdig litt lekser og spist mer kyllingsuppe til kveldsmat. I morgen er det siste skoledag denne uka, JIPPI:) Da drar jeg opp med familien opp på hytta i Vingelen. Der er det nydelig natur, så dere kan regne med noen bilder:) I morgen på skolen skal vi løpe Solvangrunden på tid. AA, gruer meg! Forje gang vristet jeg foten kraftig og måtte gå på krykker i flere uker, så jeg får håpe på det beste denne gangen. Ellers tror jeg det blir en ganske vanlig dag, untatt at vi får tilbake norsktentamen.

Ingrid 

Fin Mandag

Hei(:

God mandag alle sammen, håper dere har hatt en fin dag! Det har vært så utrolig deilig og varmt idag, rundt 20 her i Asker. Kjempe deilig!

Skoledagen gikk egentlig ganske fort, med K&H som to av fem. Så etter skolen ble Karen med meg hjem, sjekk bloggen hennes HER, og vi tok bilder (så klart), spiste den herlig dream isen med smak av blåbær og sjokoladekjeks og pratet. Det føles som at vi tok uendelig mange bilder, men bare noen brukelige. Så her kommer de...I musikken så har vi gitar, og i uke 24 så skal vi fremføre en sang der vi synger og spiller gitar. Jeg skal synge og spille "Impossible" av Maddi Jane:) Jeg har fått helt dilla på den, så jeg legger den til nederst her, sånn at dere også kan få dilla på den!

Hva har du gjort idag? Hva syntes du om sangen?

Ingrid

Tiden går fort

Hei, ukene går så fort for tiden! Det er jo egentlig bare deilig fordi det betyr at det snart er sommer:) Jeg gleder meg til lange, lyse kvelder med venner, sol, strand og is og musikk og jordbær i hagen. Bildene over er fra uka ++. Så på yr.no istad og der meldte den sol hele uka, så det blir nok en fin uke også.

Hva liker dere med sommeren?

Ingrid

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
+ legg meg til som venn
Hei, jeg er 14 år og kommer fra Asker. Jeg blogger om hverdagen min, foto, venner og andre ting som interesserer meg(: Takk for at du stakk innomKontakt

ingridroeblogg@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits