OppdateringHei, dette innlegget skulle egentlig være et "Ferie innlegg" Med masse bilder fra de to ukene jeg akkuratt tilbringte i utlandet, men så bestemte minnekortet mitt seg for å streike:( Tok rundt 1000 bilder, der 60 ble overført og resten var "uleselige filer". Så har det vært Ane, lille søstra min, sin bursdag idag (GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN I GÅR!) så da fikk vi ikke ringt inn til noen som kunne hjelpe oss. Og i morgen (dag) er det Søndag så ingen ting er åpent og vi drar også til Sørlandet i morgen. Og ikke nok med det så er jo kortet fult, og jeg kan ikke slette bildene jeg tok i ferien, så da må jeg kjøpe nytt på mandag:/ Så litt styr er det, og det beklager jeg fra min side. men det er ikke så mye jeg kunne gjøre med dette så jeg prøver å få fikset dette når jeg kommer hjem. Men gammelt bilde og ny oppdatering ble det:)

Ingrid

Vinnerne av linkerunden

Hei, 

Nå har jeg valgt ut to jente-blogger som jeg synes var veldig fine og som jeg synes at dere burde lese:) Trykk på bildet får å komme på bloggen;)


♥ Matlas.blogg.no

Denne bloggen drives av fine Mathilde, på 18 år, fra Bergen. Hun blogge om hennes liv, tanker og hverdag. Sjekk den ut! Anbefalles:)


♥ Fridaelise.blogg.no

Frida tar utrolig fine og lyse bilder som gir god inspirasjon. Hun blogger om hverdagen hennes, bilder hun har tatt og antrekk. Frida er 16 år og er fra Hønefoss:)

Håper dere sjekker ut disse to bloggene, og kommenter gjerne flere blogger som jeg kan få inspirasjon fra, det er bare hyggelig:)

Ingrid

 

 

Hvor finner du meg?

?Instagram- ingrid_roe

?Mail- ingridroeblogg@hotmail.com

?Blogvin- ingridroe.blogg.no

Ingrid

Vill du bli linket?

 


Hei,

som blogger er insspirasjon noe av det vigtiske som bestemmer hvor bra du blogger. Alle har sine insspirasjoner, og derfor har jeg bestemt meg får å ha linkerunde. Det er akkuratt samma hva slags blogg det er. Er det en hverdagsblogg eller sminkeblogg? En matblogg eller en designblogg? Link i vei!

Det eneste du trenger å gjøre er å kommentere navn på bloggen, link og hva bloggen handler om, så blir 3 blogger linket i løpet av neste uke. Jo fler, jo bedre! Trenger all den insspirasjonen jeg kan få!

Ingrid

Video?

Hei, tenkte at det var på tide med en video her på bloggen(: Og siden det er dere som kommer til å se denne videoen lurte jeg på hva slags video dere vill ha? Så, hvis det er noe dere lurer på eller vill at jeg skal gjøre, er det bare å kommentere under! Håper noen svarer:)
Ingrid

TUSEN TAKK

Å, blir så glad av å se at det jeg skriver kommer ut til folk! Dere er herlige!

Ingrid

Om meg

Heihei, velkommen til min blogg(:

Litt å vite om meg:

-Jeg heter Ingrid, er 14 år gammel og er fra Asker.

-Jeg bor med mamma, pappa, to søstre og en katt, kalt Samba.

-Aktiviteter jeg går på er dans, kor og speider.

-Når jeg har fri er jeg med venner, tar bilder, spiser, trener eller noe annet koselig.-Kameraet jeg bruker er Canon 600D, med to objektiver, et vanlig og en macro (+ litt IPhone)

-Jeg elsker is.

-Middels høy, grønn-blå øyne, kastanjebrunt hår.

-Åse er min bedre halvdel.

-Har blogget før.

Hvis det er noe dere lurer på er det bare og spørre(:

Ingrid

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
+ legg meg til som venn
Hei, jeg er 14 år og kommer fra Asker. Jeg blogger om hverdagen min, foto, venner og andre ting som interesserer meg(: Takk for at du stakk innomKontakt

ingridroeblogg@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits